30 نکته برای اینکه یک کارآفرین موفق باشید (بخش دوم)

۳۰ نکته برای اینکه یک کارآفرین موفق باشید (بخش دوم)

آیا می خواهید رئیس خود باشید؟ کارآفرین موفق بودن خطرناک است، اما موقعیت بسیار رضایت بخشی نیز دارد. کارآفرینی؛ این است که زندگی را برای چند سال جوری زندگی کنید که هیچ کس جرات زندگی کردن آن را نداشته باشد. به این ترتیب می توانید بقیه عمر خود را طوری زندگی کنید که هیچ کس دیگری نمی تواند.

در مورد نرم افزار تحلیل بازار در بازار بورس بخوانید.

۳۰ نکته برای یک کارآفرین موفق

  1. به مدیریت پول توجه کنید

برای راه اندازی یک شرکت و تبدیل شدن به یک کارآفرین به پول نیاز دارید. بسیاری از کارآفرینان زمان زیادی را صرف یافتن پول می‌کنند، که انجام اقدام را به تأخیر می‌اندازد. اما این بدان معنا نیست که شما بدون برنامه به ورطه می پرید. اکثر شرکت ها با پس انداز خود کار می کنند. البته این یک موقعیت خطرناک است. شما همچنین باید برنامه ریزی کنید و خطر را به حداقل برسانید. یعنی منابع مالی خود را در ابتدای فرآیند برنامه ریزی کنید و در طول فرآیند به این برنامه پایبند باشید.

در مورد نرم افزار مدیریت الکترونیک اسناد بخوانید.

  1. مخاطبان مشتری هدف خود را شناسایی کنید

دلیل اصلی ورشکستگی استارتاپ ها کمبود مشتری است. اگر محصول یا خدماتی را ارائه می دهید که کسی آن را نمی خرد، بسیار نزدیک به ثبت ورشکستگی هستید. بنابراین، قبل از تصمیم گیری در مورد یک برنامه مالی، افزایش سرمایه یا حتی نام شرکت خود، روی توسعه محصول و خدماتی تمرکز کنید که بتوانید آن را بفروشید.

  1. به نظرات و پیشنهادات گوش دهید

کارآفرین موفق یک چیز برای یادگیری دارد: شکایات، نظرات و پیشنهادات مشتریان. این موارد برای بهبود محصولات و خدمات شما طلاست. اگر به نظرات و پیشنهادات مشتریان گوش نمی دهید، با آنها ارتباط برقرار نکنید و فقط سعی کنید مشکلات را حل کنید می توانید این افراد را از دست بدهید. مشتریان را جدی بگیرید، با احترام به آنها گوش دهید و سعی کنید برای مشکلات آنها راه حل ارائه دهید. زیرا مشتریان می دانند چه می خواهند و آنچه را که فکر می کنند به مستقیم ترین شکل بیان می کنند.

در مورد نرم افزار جامع تحلیل بازار بخوانید.

  1. سعی کنید از انتظارات فراتر بروید

اگر وعده ۱۰۰ دستگاه را بدهید و ۱۰۵ دستگاه را تحویل دهید، یعنی فراتر از انتظارات، رضایت مشتری را افزایش می دهید. بیشتر از آنچه که بخشیده اید، به شما باز می گردد. عمل نکردن به وعده هایتان راه شماره یک برای از دست دادن اعتماد است. یا به وعده های خود عمل کنید یا از دادن قول هایی که نمی توانید به آنها عمل کنید خودداری کنید.

در مورد نرم افزار سهام  بیشتر بدانید.

  1. کارآفرین موفق: مدیریت ریسک را بیاموزید

شما مجبور نیستید هر ریسکی را که سر راهتان قرار می‌گیرد بپذیرید. باید بدانید که چگونه ریسک را مدیریت کنید. همچنین باید بتوانید متوجه شوید که کدام ریسک برای خود مفید است و کدام ریسک اصلا ضروری نیست. وقتی شرکت خود را راه اندازی می کنید، هزینه ریسک کردن کمتر است، اما با رشد کسب و کار، هزینه ریسک کردن افزایش می یابد. به طور خلاصه، توانایی تجزیه و تحلیل انواع ریسک کار شما را در مسیر موفقیت آسان تر می کند.

30 نکته برای یک کارآفرین موفق

  1. از تجربیات دیگران بیاموزید

زندگی تجاری به عنوان یک کارآفرین موفق در حال حاضر بیشتر وقت شما را می گیرد. به جای رفتن به خانه و گشت و گذار در اینترنت در اوقات فراغت خود، خواندن مطالب مفید را توصیه می کنیم.

به عنوان مثال، به جای خواندن رمان یا تماشای سریال های تلویزیونی؛ مطالعات موردی می تواند افق دید شما را گسترش دهد. خواندن داستان های موفقیت شرکت ها و کارآفرینان، خواندن مقالات در وب سایت هایی مانند Harvard Business Review به شما به عنوان یک کارآفرین موفق فکر متفاوتی می دهد. بهره مندی از تجربیات افرادی که فرآیند خاصی را طی کرده اند بسیار مهم است. به خصوص اینکه بتوانید از اشتباهات دیگران درس بگیرید به شما امکان می دهد از اشتباهات خود درس بگیرید.

در مورد نرم افزار مدیریت امور سهام و سهامداران بیشتر بدانید.

  1. زیاد تواضع نشان ندهید

بسیاری از مردم از صحبت در مورد خود و شرکتشان اجتناب می کنند. اما اگر به شرکت خود نگویید، چه کسی خواهد گفت؟ خودنمایی یک چیز است، معرفی یک چیز دیگر. بنابراین اگر با یک سرمایه گذار معروف در آسانسور برخورد کردید، باید بتوانید در عرض ۱۵ ثانیه شرکت خود را برای او توضیح دهید. البته آنچه مشتریان در مورد شرکت شما می گویند از نظر تبلیغ نیز بسیار مفید است. می‌توانید بازخورد مشتری را به کسی که از شما می‌پرسد اوضاع چطور پیش می‌رود، منتقل کنید.

در مورد نرم افزار اسناد بخوانید.

  1. فرهنگ شرکتی ایجاد کنید

به لطف رسانه های اجتماعی، شرکت و کارمندان شما تحت نظارت ۲۴ ساعته هستند. به همین دلیل، نگرش، باورها و ارزش های شرکت شما فرهنگ شرکت شما را ایجاد می کند. شما باید مراقب ایجاد یک فرهنگ مثبت شرکتی باشید و به عنوان یک شرکت حساسیت های خاصی داشته باشید.

همچنین باید به مسائلی که پایگاه مشتری شما به آن اهمیت می دهد توجه کنید. به عنوان مثال، اگر شما یک تجارت مرتبط با محیط زیست انجام می دهید، اهدای ۱۰ نهال به بنیاد TEMA در هر ماه می تواند حرکت بسیار زیبایی باشد.

در مورد برنامه مدیریت امور سهام  بیشتر بدانید.

  1. محیط زیست را بسازید

ما نمی توانیم به اندازه کافی در مورد اهمیت ایجاد حلقه و ملاقات با افراد جدید صحبت کنیم. زیرا هرچه افراد بیشتری را ملاقات کنید، منابع بیشتری را برای فعالیت کارآفرینی خود به ارمغان می آورید. ملاقات با افراد جدید نیز به شما ایده های جدیدی می دهد. بنابراین، مراقب باشید که با مردم صحبت کنید. بعید است که شما به تنهایی فرآیند کارآفرینی را با موفقیت هدایت کنید.

در مورد نرم افزار مدیریت امور سهام  بیشتر بدانید.

  1. کارآفرین موفق: بیاموزید و ایجاد کنید

مغز افراد موفق بر پایه یادگیری و خلق ساخته شده است. به عنوان یک کارآفرین موفق همیشه باید دانش خود را افزایش دهید و از این دانش استفاده کنید.

برای این کار می توان گفت که باید از چیزهایی که زمان را می کشد مانند شبکه های اجتماعی و تلویزیون دوری کنید یا اینکه از چنین چیزهایی معقولانه استفاده کنید. به جای تماشای تلویزیون، ممکن است ترجیح دهید کتاب بخوانید. به جای صرف ۴۵ دقیقه در شبکه های اجتماعی، می توانید ۴۵ دقیقه ورزش کنید. برای اینکه یک کارآفرین موفق باشید، باید کارهایی انجام دهید که به شما آرامش دهد. شما باید ذهنیت یادگیری و تولید داشته باشید.

در مورد نرم افزار مدیریت سهام بیشتر بدانید.

کارآفرین موفق: بیاموزید و ایجاد کنید