نکات مهم برای کارآفرینان موفق
در اینجا نکاتی برای کارآفرینان موفق ذکر خواهد شد. برای کسانی که می خواهند کارآفرین باشند، آیا می خواهید رئیس خود باشید؟ کارآفرین بودن خطرناک است، اما موقعیت بسیار رضایت بخشی نیز دارد. با خواندن این مقاله می توانید یاد بگیرید که چگونه رئیس خود باشید. قبل از اینکه اقدامی انجام دهید، مطمئن شوید که طرح کسب و کار شما به خوبی آماده شده است تا کارها راحت تر پیش برود.
در مورد نرم افزار سهامداری بیشتر بدانید.
مزایای یک طرح تجاری خوب از نظر کارآفرینان موفق:
کارآفرینی همیشه یک ریسک است. اگرچه صفحات گسترده به شما می گویند چقدر درآمد خواهید داشت، موفقیت همیشه تضمین شده نیست. با این حال، طرح کسب و کار کمک زیادی به شما خواهد کرد.
هیچ کس برای شکست برنامه ریزی نمی کند. اما همیشه باید برای شکست برنامه ای داشته باشید. برنامه ریزی برای جلوگیری از شکست بهتر از برنامه ریزی برای بعد از شکست است.
شما می توانید فردی را با قیمتی مقرون به صرفه استخدام کنید. شما حتی می توانید یک دستیار مجازی استخدام کنید تا کارها را برای شما انجام دهد. زیرا طرح تجاری دقیقاً به شما نشان می دهد که چه کاری باید انجام دهید.
در مورد نرم افزار مدیریت امور سهام و سهامداران بیشتر بدانید.
چگونه یک کارآفرین موفق شویم
اگر در انجام یا عدم انجام کاری که می دانید درست است هنوز مردد هستید، شاید زمان آن رسیده که ریسک کنید و به جلو بروید. از عقل سلیم خود استفاده کنید و از شکست نترسید.
۱- به ایده های بزرگ فکر کنید.
اکثر کسب و کارها با ایده های جالب شروع می شوند. این می تواند خدماتی باشد که نیازهای مردم را برآورده کند. محصولی باشد که زندگی مردم را آسان تر کند یا ترکیبی از این دو باشد. به یاد داشته باشید، نظر شما مهم نیست. اگر ایده خوبی دارید، در نظر بگیرید که آیا آن واقع بینانه است یا خیر. هزینه ها، زمان ساخت و محبوبیت را در نظر بگیرید. همیشه پذیرای ایده های مختلف باشید. با افرادی که قبلا این محصول را خریده اند صحبت کنید.
اگر هنوز ایده ای به ذهنتان نرسیده است، ابتدا مخاطب هدف خود را در نظر بگیرید تا شروع خوبی داشته باشید. سپس، فهرستی از ویژگی های مخاطب هدف تهیه کنید، مثلاً از کجا خرید می کنند یا دوست دارند چه کاری انجام دهند. ساده ترین و واقعی ترین محصولی را که می توانید ارائه دهید پیدا کنید.
لیست خود را به سه بخش تقسیم کنید:
-
هزینه
-
زمان تولید
-
محبوبیت
در مورد نرم افزار سهام بیشتر بدانید.
۲- یک طرح تجاری بنویسید.
طرح کسب و کار باید حاوی جزئیات و توضیحات باشد و در عین حال همه چیز واقع بینانه باشد. وقت بگذارید و برای هر بخش محاسباتی انجام دهید.
بخش هایی از یک طرح تجاری خوب از نظر کارآفرینان موفق:
توضیحات محصول:
محصول خود را توسعه دهید. چگونه باید به نظر برسد؟ چه موادی نیاز دارید؟ محصولی چشم نواز داشته باشید.
تحلیل بازار:
مخاطبان هدف شما چه کسانی هستند؟ از کجا خرید می کنند؟ آنها کجا ساکن هستند؟
رقابت:
رقبای شما چه کسانی هستند؟ نقاط قوت رقبای شما چیست؟ چگونه آنها را شکست خواهید داد؟
در مورد سامانه تحلیل بازار بخوانید.
بازاریابی:
چگونه محصول خود را بازاریابی می کنید؟ چه نوع تصویری را می خواهید ارائه دهید؟ کجا تبلیغ می کنید؟ شعار تبلیغاتی شما چه خواهد بود؟ چه نوع بسته بندی را انجام خواهید داد؟
فروش:
محصول خود را کجا می فروشید؟ برای ترغیب مشتریان به خرید محصول چه خواهید کرد؟ کی می فروشید؟ پیش بینی فروش برای آینده چیست؟
تولید:
چگونه محصول خود را تولید خواهید کرد؟ این را به تفصیل توضیح دهید. از چه موادی برای تولید محصول استفاده خواهید کرد؟ کجا و چه زمانی تولید می کنید؟ قیمت کالای فروخته شده چقدر خواهد بود؟
تامین مالی:
برای شروع به چه میزان سرمایه نیاز دارید؟ سود ناخالص شما چقدر خواهد بود؟
در مورد نرم افزار امور سهام بیشتر بدانید.
۳- طرح کسب و کار ننویسید.
کارآفرینان موفق معتقدند طرح کسب و کار تا حدودی ساختگی است. اگر تجربه تجاری زیادی ندارید یا بازار جدید و نامطمئن است، نوشتن یک طرح تجاری اتلاف وقت یا بدتر از آن خودفریبی خواهد بود. فقط برنامه ریزی برای اولین فروش کافی است. کاری که باید انجام دهید این است که حداقل یک مشتری را راضی کنید. چرخه «محصول را بسازید، محصول را بفروشید» را کامل کنید.
در مورد نرم افزار تحلیل بازار بخوانید.
۴- سرمایه گذار پیدا کنید.
نظر خود را به همه سرمایه گذاران بالقوه ای که می توانند به شما در راه اندازی کسب و کارتان کمک کنند و پول را در اختیار شما قرار دهند، ارائه دهید. اگر ایده خوبی دارید، سرمایه گذاران نیز می خواهند در شرکت شما سرمایه گذاری کنند.
یک ارائه پاورپوینت تهیه کنید که توضیح دهد چرا محصول شما بهترین است و هر بخش از طرح کسب و کار شما را پوشش می دهد. (یا چیزی مشابه). سود ناخالص تخمینی خود و میزان دریافتی سرمایه گذاران در ازای سرمایه گذاری خود را شرح دهید. از قدم های کوچک شروع کنید و سعی کنید چند مشتری را راضی کنید.
در مورد نرم افزار مدیریت الکترونیک اسناد بخوانید.
۵- محصول خود را بفروشید و توزیع کنید.
به محض اینکه شروع به کسب درآمد می کنید، به این معنی است که همه چیز شروع به کار کرده است. همانطور که تئوری های خود را در مورد بازار آزمایش می کنید، خواهید دید که چه چیزی کار می کند و چه چیزی خوب نیست.
در نتیجه، ایدهها و پیشرفتهای بیشتری خواهید داشت. اگر نمی توانید درآمدزایی کنید، پس با واقعیت فاصله دارید و همه چیز در ذهن شماست.
۶- وقت خود را با کارآفرینان بگذرانید.
با کارآفرینان موفق در محیط های اجتماعی گرد هم بیایید. به این ترتیب شما روابط ایجاد می کنید و از فرصت ها آگاه می شوید. مهمتر از آن، یاد می گیرید که کارآفرینان چگونه فکر می کنند. میتوانید درباره نگرشهای آنها، نحوه برخورد آنها با فرصتها، نحوه کشف ایدهها و تفاوتهای سبکهایشان بیاموزید.
در مورد برنامه مدیریت امور سهام بیشتر بدانید.