معاملات محدوده چگونه کار می کند؟
معاملات محدوده چگونه کار می کند؟ ابتدا باید محدوده ای را که می خواهید معامله کنید مشخص کنید. به طور معمول، قیمت باید حداقل دو بار از ناحیه حمایت بازیابی شود و همچنین حداقل دو بار از ناحیه مقاومت خارج شود.
پس از تعیین محدوده، معامله گر موقعیت هایی را برای کسب سود از آن محدوده باز می کند. پوزیشن ها را می توان به صورت دستی، با خرید از ناحیه حمایت یا فروش از ناحیه مقاومت باز کرد. علاوه بر این، هنگامی که بازار به مناطق مقاومت یا حمایت می رسد، موقعیت ها را می توان با استفاده از سفارشات محدود در جهت مربوطه باز کرد.
بیشتر بخوانید: نرم افزار سهام؛ مرور جامع برنامه سهام پارس سیستم آشنا
مدیریت ریسک در معاملات محدوده
در اینجا نیز مانند معاملات به طور کلی این مورد صدق می کند که مدیریت ریسک مناسب ضروری است. اصل محدوده معاملاتی این است که قیمت ها باید به منطقه حمایت و مناطق مقاومت برسد. بنابراین قیمت ها دقیقاً از این محدوده ها تبعیت نمی کنند. محدوده های معاملاتی برای تعداد زیادی از معامله گران جذابیت بالایی دارد.
این منجر به نوسانات بیشتر می شود. بنابراین قیمتها میتوانند حول این نقاط نوسان داشته باشند. بنابراین معاملهگران محتاط از توقفهای گستردهتر در اطراف این نقاط کلیدی استفاده میکنند و در عین حال اندازه موقعیت را کاهش میدهند تا با قانون ۲% مطابقت داشته باشند. این برای جلوگیری از حرکات شلاقی است، که در آن نوسانات جهشی در هر جهت می تواند باعث خروج معامله گران از موقعیت هایی شود که می توانستند معاملات موفقی باشند.
بسیار مهم است که به کل پهنای محدوده معاملاتی و محدوده ای که باید در هنگام قرار دادن توقف در نظر بگیرید، توجه کنید. اگر محدوده خیلی باریک باشد، توقف در فاصله مورد نیاز ممکن است نسبت ریسک به پاداش مورد نیاز را فراهم نکند، که باید حداقل ۲:۱ به نفع ریسک باشد تا دلیل جذابی برای معامله ارائه شود.
از اندیکاتورها در معاملات استفاده کنید
برای معامله در یک محدوده فقط سطوح حمایت و مقاومت مورد نیاز است، اما می توان از شاخص های دیگری نیز استفاده کرد. شاخصهای فنی مانند شاخص قدرت نسبی، شاخص تصادفی یا کانال کالا (CCI) را میتوان برای تأیید شرایط خرید بیش از حد یا فروش بیش از حد که اغلب با تغییرات قیمت در لبههای بالایی و پایینی یک محدوده معاملاتی همراه است، استفاده کرد.
بیشتر بخوانید: برنامه مدیریت امور سهام برای چه کسانی کاربرد دارد؟
چگونه از شکست محدوده سود ببریم؟
هر محدوده معاملاتی برای همیشه دوام نمی آورد. وقتی قیمت ها بالا یا پایین می شوند، نشان دهنده پایان محدوده معاملاتی است. سپس یک معامله گر این گزینه را دارد که یا به دنبال بازار دیگری باشد یا با شکست محدوده روبرو شود و ببیند که در کجا می تواند از این روند جدید سود ببرد.
او همچنین ممکن است قبل از انجام معامله منتظر یک شکست روند باشد. به این ترتیب از “تعقیب” بازار جلوگیری می کند. برای سود بردن از شکست پس از انجام معامله، او می تواند از سفارشات محدود برای خرید یا فروش استفاده کند.
اگر معاملهگری بخواهد از یک شکست سود کسب کند، میتوان از شاخصهای دیگری برای تعیین اینکه آیا شکست در حال انجام است یا خیر استفاده کرد. افزایش شدید حجم در زمان شکست، خواه منفی یا مثبت، نشان دهنده تداوم تغییر در عمل قیمت است.
البته همیشه این احتمال وجود دارد که شکست “نادرست” باشد و قیمت به محدوده قبلی بازگردد. مانند همه عناصر موجود در بازارها نمی توان از قبل دانست که یک شکست ثابت یا معکوس خواهد ماند. به همین دلیل است که توقف ضرر بسیار مهم است.
نتیجه
معاملات محدوده می تواند بسیار سودمند باشد. همانطور که در ابتدا ذکر شد، اکثر بازارها روند ثابتی را نشان نمی دهند. در واقع، روندها بسیار نادر تکرار می شوند. معاملات محدوده به سرمایه گذاران اجازه می دهد تا قبل از ظهور روندهای جدید از این بازارها استفاده کنند. پیشبینی دقیق زمان شروع یا پایان یک محدوده غیرممکن است. بنابراین معاملهگران نباید حدس بزنند، بلکه باید منتظر بمانند تا محدوده تشکیل شود.
بیشتر بخوانید: نرم افزار اسناد ، برنامه مودیان ، برنامه حضور و غیاب
روابط عمومی شرکت پارس سیستم آشنا
نرم افزار مدیریت امور سهام برای مدیریت سبد سرمایه گذاری سهام شما طراحی شده است. با کلیک بر روی هر یک از کلمات زیر به صفحه اصلی نرم افزار امور سهام دسترسی خواهید داشت.
نرم افزار امور سهام و سهامداران
نرم افزار مدیریت سبد سرمایه گذاری
برنامه مدیریت سبد سرمایه گذاری